lördag 14 februari 2015

All kärlek till mina 4 hjärtan - Robert - William - Marcel - Tilda.

Hej på er.

Fredagen den 13:e.

Ända sedan antiken har just fredagen den 13:e förknippats med otur och ondska. Fredagar har sedan långt bakåt i tiden ansetts som en otursdag och talet 13 är förknippat med otur i flera kulturer.
Om vi levt i det gamla romarriket var det fredagen den 13:e vi riskerade att bli avrättad. Åtminstone om du var en dömd brottslig.Fredagen ansågs som ond dag och den tanken har sedan förstärkts då fredagen var dagen då Jesus korsfästes.

Jag vet inte om jag trodde eller brydde mig särskilt om fredagen den 13:e förut. Minns till och med att just denna dagen blev jag tillsammans med en av mina första kärlekar för sådär 100 år sedan. Så då betydde den kärlek och inte otur. Från och med igår blev dagen förknippad med allt vad otur och galenskaper heter.

Tokig fika.

Det var verkligen en mycket ovanlig fika stund jag och min fina vän hade igår på Spaaks igår.
Goda semlor fick vi i oss trots alla tokigheter som vi fick ta del av.


Alla Hjärtans Dag.

Den största kärleksdagen av dem alla eller är den bara ett jippo? Jag tycker det är lite festligt men samtidigt att kärleken kanske inte behöver en speciell dag. Utan att kärlek ska uppmärksammas just precis när man känner att idag att nu vill jag fira min kärlek eller mina kärlekar.

All kärlek till mina 4 stora hjärtan - Robert - William - Marcel - Tilda.Massor med kramar till alla fina vänner från mig.

Hoppas att alla får en underbar dag som blir fylld av kärlek och glädje.

Kram Kamilla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Namn:
Email:
Blogg: