måndag 21 november 2016

Kärlek som är mums.

Godmorgon.

Ny vecka nya tag. Jag har en händelserik vecka framför mig på alla plan vilken jag ser fram emot med förväntan och nyfikenhet. Än så länge är jag en riktig tröttmössa för det blev alldeles för sent igår. Men det hoppas jag att lite kaffe kan råda bot på. Vad har ni för er i veckan? Till helgen är det äntligen första advent. Hoppas att vi får lite snö till helgen när alla ljus och stjärnor börjar lysa i alla fönster.

Kärleksmums.

Igår när vi äntligen var samlade igen alla fem bakade jag kärleksmums till söndagsfika. Den kakan funkar alltid och de känns som den aldrig går ur tiden. För mig är den lika poppis som när jag själv var barn. Det är kärlek detta. Kärlek som är mums.


Dags att ta mig ut på en PW med lurarna i öronen.

Må så gott idag.

Puss.

6 kommentarer:

 1. Mums..så gott. På söndag har jag nått mig icke-äta-godis-eller-bakverks-mål och får mumsa igen. Gissa om jag längtar dit ;)
  Ha en fin start på veckan.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Håller med kärleksmums passar alltid och är alltid lika gott. Längtar till advent men det kan gärna få komma lite snö. Ha en fin måndag. Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Wooo sååå gottit - min absoluta favorit :)
  Ha en underbar dag!

  SvaraRadera
 4. Dessa kakor är så himla goda. Inte svårt att bara ta en när dom finns på kakfatet.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 5. Mums så gott med mums! :) ;)
  Jag hopas hinna med att få fram lite adventspynt redan innan fredag, annars får det bli på fredag när jag är ledig. På söndag blir det "julbak". Troligtvis peparkakor med de familjemedlemmar som vill.
  Helgen därpå, blir en Sthlmshelg och då ska jag kika lite mer på NK´s julskylt ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 6. Men såååå gott med kärleksmums, muuums så att säga

  SvaraRadera

Namn:
Email:
Blogg: