onsdag 25 januari 2017

Sju saker du troligtvis inte visste om mig.

Tja😎.

Tänkte avslöja några hemlisar som ni kanske inte vet om mig ännu.


Jag är livrädd för änder. Egentligen är jag inte alls så knöslig eller rädd för varken spindlar eller krokodiler men änder är så läskiga. Flera gånger har jag varit på uteserveringar vid vatten där änder kommit upp. Vilket lett till att jag stått på både stolen och bordet och tokgrinat för jag varit så rädd.

Jag har tränat fotboll 4 träningar och fått vara avbytare på två matcher. Sista matchen gick jag i 5:an och fick komma in några minuter i slutet. Jag är totalt ointresserad av att spela bollsporter men ville ändå testa när de flesta tjejer spelade fotboll. När jag då i matchen missade bollen sprang jag iväg på kanten i matchen och gjorde rondat flickis. Där och då slutade min fotbollskarriär. Pappa som själv spelat fotboll i många många år skämdes och bad mig hålla på med gympa där jag höll hemma.

Jag är mörkrädd. Är Robert borta över natten och Tilda inte sover hos mig sover jag med en av fönsterlamporna tänd hela natten och med pyjamas och strumpor på. För tänk om något skulle hända och jag måste kunna springa upp och kanske ut.

Jag är nog egentligen smygvegetarian. Om jag inte själv lagar kyckling, fisk eller färsen har jag så svårt för att äta det. Kött äter jag väldigt sällan. Inte av någon särskild anledning. Troligtvis så sitter de gånger jaktlaget hemma hos morfar slaktade på landgårdsplan fortfarande i. Den stanken av blod och död kan jag än idag känna. Även kött med ben funkar inte alls jag får rysningar längs hela ryggraden om någon i min närhet äter kycklingben eller annat med stora ben i. Kanske handlar det lite om mitt kontroll behov också men kött tilltalar sällan mig längre. Älgkött och doft ger mig kräk känsla på långt håll.

Jag är nog en liten bondjänta. Jag älskar att hålla på och gräva och fixa ute i trädgården. Att riva upp eller bort skogen och av berget på baksidan var inga problem även att jag har och haft långa naglar i flera flera år. Med handskar funkar det mesta. När jag bonna mig ute i trädgården försvinner både tid och rum. Jag kör på tills jag är klar eller stupar.

Jag är en popcorn älskare. Jag älskar popcorn  det kanske ni inte visste. Utan vidare kan jag smälla i mig en egen skål på kortast möjliga tid. Ibland kan jag välja en skål popcorn istället för middag om jag är riktigt trött.

Jag är tror på övernaturliga ting och händelser. Så som medium och liknande. Jag är övertygad om att de döda skickar hälsningar till oss som är kvar på jorden. Jag tror mig även själv sett två väsen vid flera tillfällen. Känslan är läskig när det händer och jag stöter bort tanken och känslan. En vän som är medial och har en syster som arbetar som medium har berättat att så länge man eller jag inte vågar möta de väserna kan jag inte höra budskapen. Många människor ska vara i samma situation som jag. Det sägs att det handlar om att våga möta och att inte vara rädd. Jag är nog lite rädd enligt Lena min vän.

Söta söta vänner ...nu är det slut på avslöjanden för denna gången.

Natti natti.

Kramis💗.
1 kommentar:

  1. jag är också smygvegetarian tror jag, jag är inte mörkrädd men har respekt för det när man är ute själv och går

    SvaraRadera

Namn:
Email:
Blogg: