onsdag 15 februari 2017

Visst handlar allt om att trivas.

Hej på er alla😍.

Onsdag igen och min alldeles egna lediga dag mitt i veckan. Jag har sagt det förut och tjatat håll i huvudet på de flesta jag känner om hur bra och nyttigt för mig min onsdag är.

Nya naglar.

Mot Tyresö och nya naglar tidigt i förmiddags för min del. det är alltid lika trevligt att komma till Miss.Elegance Sthlm och få naglarna fixade hos bästa Malin. Idag blev det "ICE" naglar i vitt och ljusblått. Jag blev så glad och nöjd över de nya naglarna. Självklart så köpte jag med mig en god kaffe innan jag åkte hemåt till sjuklingarna här hemma.Visst handlar allt om att trivas.

Varje gång jag varit i Tyresö de sista gångerna har jag tyckt om denna skylt vid en av ingångarna till centrum men aldrig vågat eller kunnat fota den då det suttit en tiggare precis nedanför. Men idag satt det ingen där så skylten hamnade på bild. Så sant visst handlar allt om att trivas och må bra i sig själv och i livet.Var rädda om er alla fina💗


Tänker gå ut i solen och njuta.

Bara för att jag kan idag så tänker jag ge mig ut på en solskenspromis med både glasögon och lurar i öronen och njuta av det vackra vädret vi bjuds på idag.


Kram på dig och dig.

1 kommentar:

  1. Men oh så trevligt budskap i skylten =D, så tjusiga naglar

    SvaraRadera

Namn:
Email:
Blogg: